Cégek részére


Miért érdemes igénybe venni a székhelyszolgáltatást?

Most kezdett egy új vállalkozásba, és a felmerülő költségeket szeretné minimálisra csökkenteni, hogy legyen megfelelő tőkéje üzletét sikerre vinni? Úgy érzi, hogy még nem engedhet meg magának egy külön irodát?

Ne aggódjon emiatt, hiszen a székhelyszolgáltatás kifejezetten kis- és középvállalkozások számára hasznos, melyek ideiglenesen nem engedhetik meg anyagilag az irodahelyiség fenntartását. Amennyiben a munkavégzés jellege vagy a munkatársak száma nem követeli meg az irodát, kiváló lehetőség, hogy ne saját lakcímére legyen bejelentve a vállalkozás.

A székhelyszolgálat továbbá számtalan kényelmi funkcióval is jár, különösen ajánlott azok számára, akik szeretnék kiélvezni sok éves tapasztalattal rendelkező cég támogatását. Ennek révén Önnek nem kell fölösleges adminisztrációval tölteni az idejét, nyugodtan koncentrálhat a gyakorlati, szakmai területekre, cége fejlesztésére és bővítésére.

Keressen minket bátran székhelyszolgáltatással kapcsolatban, hogy maximálisan új vállalkozása sikerére koncentrálhasson!

 

Az adatvédelmi szabályzatok fontosságáról

Az üzleti világ sikeressége részben azon múlik, hogy miként vagyunk képesek alkalmazkodni a különböző előírásokhoz és szabályozásokhoz. Fontos a tudatosság és a következetesség!

Legyen szó bármilyen szolgáltatásról napjainkban, valamilyen szintű adatkezeléssel minden tevékenység együtt jár. Az adatvédelmi hatóság szigorúan bírál minden jogtalanságot, még ha az egy félreértésből is adódik, ezért fontos, hogy tisztában legyünk az adatvédelmi szabályzat jelentőségével!

Az adatvédelmi szabályzat lényege a nevéből is könnyen kikövetkeztethető, az adott tevékenységen belül felmerülő adatok kezeléséről szóló nyilatkozat, mely egyszerre védi a szolgáltatót és az ügyfelet is. Fontos benne a pontos megfogalmazás, az sem szokatlan, ha egy adott pontot több megközelítésből is belefogalmaznak a szabályzatba.

Az adatvédelmi szabályzat kitér az adatok titkosságára, illetve felhasználhatóságára, a kezelési irányelvekre, az ügyféloldali kötelezettségekre és a szolgáltató felelősségére. Ha szeretne többet megtudni az adatvédelmi szabályzatokról, keressen minket bizalommal!

Magánszemélyek részére

RÉSZLETEK

Cégek
részére

RÉSZLETEK

Intézmények, -hivatalok részére

RÉSZLETEK

Külföldön élő magyarok részére

RÉSZLETEK

Egyházak
részére

RÉSZLETEK