Adatkezelés, Adatvédelem, ÁSZF

A cégek, webshopok, online és offiline mikro, kis-, és nagyvállalkozások, jogi és nem jogi személyek számára is kötelezően szabályozandó területek. Aki megrendeléseket rögzít, kézbesít, szolgáltatás nyújtás közben adatok kezel, akinek honlapján foglalások, bankkártyás tranzakciók végezhetők, számlákat álít ki, hírlevelet küldd ki, nyereményjátékot szervez, adatbázis vásárol, vagy más honlaporól letölt, személyes adatot kezel, magán telefont és e-mail címet céges telefonokat használ, munkavállalói adatokat kezel... és még sorolhatnám... 

és szeretné biztonságban tudni az adatait és elkerülni a bírságolást, nekik ajánljuk adatkezelési, adatvédelemi és ÁSZF szolgáltatásunk megrendelését.

Adatkezelési tájékoztató készítése webáruházak, szolgáltatók, munkáltatók, iskolák, egyházak, gazdálkodó és nonprofit szervezeket, hivatalok, szállodák, és minden adatot kezelő számára kötelező. 

Az adatkezelési tájékoztatásnak van egy másik fontos oldala is. Mégpedig a munkáltatók adakezelésével kapcsolatban lényeges, hogy a munkavállalók adatait törvényes keretek között kezelje a munkáltató. 2018. januárjától az új polgári perrendtartásról szóló törvény a csoportos perek által nagy tömegeket mozgathat meg, olyanokat, akiknek a személyes adatkezeléssel kapcsolatos jogai sérültek. Kiemelten fontos tehát, hogy az adatkezelési folyamatszabályzást a munkáltatók a munkavállalóik vonatkozásában maguk is megtegyék.

A KKV őrangyal, ügyvédi irodákkal együttműködve készíti a következőket:

Á.SZ.F., 

Adatvédelmi, adatkezelési tájékoztatót honlapra

Adatkezelési nyilatkozatot és belső szabályzatot, ami a munkavállalókkal való viszonyt szabályozza

Panaszkezelési tájékoztatót

 

Emellett munkavállalói jogvédelmi tevékenységünk keretében vállaljuk személyes adatkezeléssel kapcsolatos jogsértések esetén a jogi képviseleti tevékenység ellátását.

 

Magánszemélyek részére

RÉSZLETEK

Cégek
részére

RÉSZLETEK

Intézmények, -hivatalok részére

RÉSZLETEK

Külföldön élő magyarok részére

RÉSZLETEK

Egyházak
részére

RÉSZLETEK