Büszkék vagyunk a családok és vállalkozások valamennyi élethelyzetére megoldást kínáló szolgáltatásainkra, e célból hoztunk létre a KKV Őranygal és Családi Őrangyal szolgáltatásunkat.

A KKV Őrangyal szolgáltatás a kis- és középvállalkozások online és offine piacrajutását és piaci megjelenését segítő szolgáltatás.

A magánszemélyek és KKV-k teljes körű tanácsadását foglalja magában, így valódi segítséget nyújt a vállalkozási ötlet megfogalmazásától a megvalósításig. 

Ennek keretében üzleti, VIR vállalatirányítási, adó és jogi tanácsadást, könyvelési szolgáltatást és marketing feladatokat látunk el együttműködő partnereinkkel és ügyvédi irodákkal.

Ez az egyedülálló szolgáltatást abban nyújt érdemi segítséget, hogy minden a vállalkozást érintő kérdésre szakembereink megadják a megoldást, akár elintézik Ön helyett.

Kiemelet aktualitással bír az ÁSZF és Adatvédelmi tanácsadó tevékenységünk, mely 2018 májusa után a médiában is kiemelet figyelmet fog kapni. Ennek az oka, hogy az Európai Unió új adatkezelésre vonatkozó gyakorlatát át kell vennie a hazai vállalkozásknak és több tízmillió forintos bírságok kiszíbására számíthat az, aki a honlapján nem megfelelő tájékoztatásokat helyez el a vásárlói, látogatói részére. A KKV Őrangyal szolgáltatás keretében minden szükséges dokumentumot elkészítünk Önnek.

További információért keressen minket a vip@jogestamogatas.hu címen.

 

 

 

Magánszemélyek részére

RÉSZLETEK

Cégek
részére

RÉSZLETEK

Intézmények, -hivatalok részére

RÉSZLETEK

Külföldön élő magyarok részére

RÉSZLETEK

Egyházak
részére

RÉSZLETEK